Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17788
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Бази даних»
Автори: Михалик, Дмитро Михайлович
Петрик, Оксана Юліанівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «БАЗИ ДАНИХ» (СS-270Т) для студентів напряму підготовки 6.050103 «Програмна інженерія» / Михалик Д.М., Петрик О.Ю. — Тернопіль : ТНТУ, ФОП Паляниця В.А., 2015. — 28 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 13-вер-2016
Видавництво: Тернопіль: ФОП Паляниця В.А.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто мету й основні завдання курсового проекту з курсу “Бази даних”, вимоги до структури, змісту й оформлення курсового проекту, порядок його виконання та захисту.
Опис: Методичні рекомендації призначені в першу чергу для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.050103 “Програмна інженерія”, але можуть бути корисними і для студентів інших напрямів, що входять до галузі знань “Інформатика й обчислювальна техніка”, зокрема для студентів факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17788
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри програмної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МВ до курсової Баз даних.pdf269,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора