Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17486

Назва: Рівняння реологічної моделі нагнітання тіста валками
Інші назви: Equation of rheological model of dough injection by rolls
Автори: Деркач, А. В.
Стадник, І. Я.
Derkach, A.
Stadnuk, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Деркач А. В. Рівняння реологічної моделі нагнітання тіста валками / Деркач А. В., Стадник І. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 207. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Derkach A., Stadnuk I. (2016) Rivniannia reolohichnoi modeli nahnitannia tista valkamy [Equation of rheological model of dough injection by rolls]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 207 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2016
Дата внесення: 8-лип-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
УДК: 664.653.1
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 207
Початкова сторінка: 207
Кінцева сторінка: 207
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17486
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.