Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607
Назва: | Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки |
Автори: | Кравець, Олег Ігорович Шинкарик, Марія Миколаївна Shynkaryk, Mariia |
Бібліографічний опис: | Кравец О.І.,Шинкарик М.Н. Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки.// Инновационные технологии в производстве и переработке сельскохозяйственной продукции. Доклады Международной научно-практической конференции, 14-15 апреля 2011г.часть 2.Минск, БГАТУ. С.168-171. |
Дата публікації: | 2011 |
Дата внесення: | 28-бер-2012 |
Видавництво: | БГАТУ |
УДК: | 637.3 |
Теми: | молочная сыворотка сырная пыль фильтрование |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravec_Shynkaryk-Povyshenije_bezopasnosti_Minsk_2011.pdf | 348,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Kravec_Shynkaryk-Povyshenije_bezopasnosti_Minsk_2011.djvu | 91,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Kravec_Shynkaryk-Povyshenije_bezopasnosti_Minsk_2011__COVER.png | 194,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
Kravec_Shynkaryk-Povyshenije_bezopasnosti_Minsk_2011__COVER.png | 194,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора