Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15565
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поздняков, Юрій | uk |
dc.contributor.author | Оксентюк, Андрій Олександрович | uk |
dc.contributor.author | Pozdnyakov, Yuriy | uk |
dc.contributor.author | Oksentyuk, Andrij | uk |
dc.coverage.temporal | 25 березня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | March 25, 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-04-20T12:52:51Z | - |
dc.date.available | 2016-04-20T12:52:51Z | - |
dc.date.created | 2016-03-25 | uk |
dc.date.issued | 2016-03-25 | uk |
dc.identifier.citation | Поздняков Ю. Напрями використання виробничого потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості / Юрій Поздняков, Андрій Оксентюк // Матеріали Ⅴ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“, 25 березня 2016 року — Т., 2016 — С. 89-90. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15565 | - |
dc.format.extent | 89-90 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“ | uk |
dc.title | Напрями використання виробничого потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості | uk |
dc.title.alternative | Areas of use of production capacity of enterprises baking industry | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 658 | uk |
dc.identifier.citationen | Pozdnyakov Y., Oksentyuk A. (2016) Napriamy vykorystannia vyrobnychoho potentsialu pidpryiemstv khlibopekarskoi promyslovosti [Areas of use of production capacity of enterprises baking industry]. Materialy Ⅴ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsiini zasady upravlinnia pidpryiemstvamy v umovakh staloho rozvytku" (Tern., March 25, 2016), pp. 89-90 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали П’ятої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“ | uk |
dc.citation.spage | 89 | uk |
dc.citation.epage | 90 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М. Г. Чумаченка „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“ | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ конференція „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“ (2016) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Pozdnyakov_Y-Areas_of_use_of_production_89-90.pdf | 769,59 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2016_Pozdnyakov_Y-Areas_of_use_of_production_89-90.djvu | 30,93 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2016_Pozdnyakov_Y-Areas_of_use_of_production_89-90__COVER.jpg | 234,17 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!