Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15427

Заглавие: Використання особливостей поведінки компонентів хімічного процесу в розчині і на електродах для аналізу
Автори: Харчишин, М.
Мулярчук, Н.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя,
Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Bibliographic description (Ukraine): Харчишин М. Використання особливостей поведінки компонентів хімічного процесу в розчині і на електродах для аналізу / Харчишин М., Мулярчук Н. // Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2005 року — Т. : ТДТУ, 2005 — С. 176. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Kharchishin M., Muliarchuk N. (2005) Vykorystannia osoblyvostei povedinky komponentiv khimichnoho protsesu v rozchyni i na elektrodakh dlia analizu. Materialy Ⅷ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 20-21 April 2005), pp. 176 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата на Публикуване: 20-Апр-2005
Date of entry: 29-Мар-2016
Издател: ТДТУ
TDTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2005 року
20-21 April 2005
UDC: 543.257
Page range: 176
Start page: 176
End page: 176
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15427
ISBN: 966-636-001-2 6
Content type: Article
Показва се в Колекции:Ⅷ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2005)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.