Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15208

Tytuł: Застосування підсолоджувачів. Користь та безпека
Authors: Шумило, О.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шумило О. Застосування підсолоджувачів. Користь та безпека / Шумило О. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 224. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Shumilo O. (2007) Zastosuvannia pidsolodzhuvachiv. Koryst ta bezpeka. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 224 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 18-kwi-2007
Date of entry: 21-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 621.326
Zakres stron: 224
Główna strona: 224
Strona końcowa: 224
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15208
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi