Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15061

Tytuł: Особливості сертифікації молока та молочних продуктів
Authors: Паласюк, І.
Akcesoria: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Паласюк І. Особливості сертифікації молока та молочних продуктів / Паласюк І. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 80. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description: Palasiuk I. (2007) Osoblyvosti sertyfikatsii moloka ta molochnykh produktiv. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 80 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 18-kwi-2007
Date of entry: 21-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 658.562
Zakres stron: 80
Główna strona: 80
Strona końcowa: 80
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15061
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi