Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14724

Tytuł: Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції
Authors: Афанасьєва, Ю. В.
Akcesoria: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Cytat: Афанасьєва Ю. В. Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції / Афанасьєва Ю. В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 272. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Afanasieva Yu. V. (2009) Perspektyvni dzherela molochnoi syrovyny dlia desertnoi produktsii. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 272 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2009
Date of entry: 15-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 637.247
Zakres stron: 272
Główna strona: 272
Strona końcowa: 272
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14724
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi