Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14638

Заглавие: Керування якісними характеристиками верстату при свердлінні з використанням безступеневого регулювання
Автори: Ткачук, В.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Ткачук В. Керування якісними характеристиками верстату при свердлінні з використанням безступеневого регулювання / Ткачук В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 186. — (Машинобудування).
Bibliographic description (International): Tkachuk V. (2009) Keruvannia yakisnymy kharakterystykamy verstatu pry sverdlinni z vykorystanniam bezstupenevoho rehuliuvannia. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 186 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Дата на Публикуване: 23-Апр-2009
Date of entry: 15-Мар-2016
Издател: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 621.9.1
Page range: 186
Start page: 186
End page: 186
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14638
Content type: Article
Показва се в Колекции:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.