Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14590

Títol: Теплоізоляційні матеріали та їх застосування в будівництві підприємств ресторанного господарства
Autor: Квітко, В.
Affiliation: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Bibliographic description (Ukraine): Квітко В. Теплоізоляційні матеріали та їх застосування в будівництві підприємств ресторанного господарства / Квітко В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 137. — (Матеріалознавство, міцність матеріалів і конструкцій).
Bibliographic description (International): Kvitko V. (2009) Teploizoliatsiini materialy ta yikh zastosuvannia v budivnytstvi pidpryiemstv restorannoho hospodarstva. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 137 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data de publicació: 23-d’a-2009
Date of entry: 15-de -2016
Editorial: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2009 року
23-24 April 2009
UDC: 666.9
Page range: 137
Start page: 137
End page: 137
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14590
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.