Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14477
Title: | Інтенсифікація процесу пароутворення у стравоварильних котлах |
Authors: | Балик, О. В. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Bibliographic description (Ukraine): | Балик О. В. Інтенсифікація процесу пароутворення у стравоварильних котлах / Балик О. В. // Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2009 року — Т. : ТДТУ, 2009 — Том 1. — С. 24. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Balik O. V. (2009) Intensyfikatsiia protsesu paroutvorennia u stravovarylnykh kotlakh. Materialy Ⅱ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2009), vol. 1, pp. 24 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅱ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Issue Date: | 23-ápr-2009 |
Date of entry: | 15-már-2016 |
Publisher: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2009 року 23-24 April 2009 |
UDC: | 641.5 641.542.3 |
Page range: | 24 |
Start page: | 24 |
End page: | 24 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14477 |
Content type: | Article |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅱ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2009) |
Fájlok a dokumentumban:
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!