กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14377

ชื่อเรื่อง: Заморожування харчових продуктів
ผู้แต่ง: Бих, Т.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бих Т. Заморожування харчових продуктів / Бих Т. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 218. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Bikh T. (2008) Zamorozhuvannia kharchovykh produktiv. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 218 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 17-เมษ-2008
Date of entry: 15-มีน-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
UDC: 621.326
Page range: 218
Start page: 218
End page: 218
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14377
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2008)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2008v1_Bikh_T-Zamorozhuvannia_kharchovykh_produktiv_218.pdf120,92 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2008v1_Bikh_T-Zamorozhuvannia_kharchovykh_produktiv_218.djvu18,04 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2008v1_Bikh_T-Zamorozhuvannia_kharchovykh_produktiv_218__COVER.jpg211,59 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น