Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14202

Titre: Дослідження статичних характеристик об’єкту досліджень методом факторного планування експерименту
Auteur(s): Дяків, В.
Гаврилишин, В.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Дяків В. Дослідження статичних характеристик об’єкту досліджень методом факторного планування експерименту / Дяків В., Гаврилишин В. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 43. — (Секція: Інформаційні технології).
Bibliographic description (International): Diakiv V., Havrylyshyn V. (2008) Doslidzhennia statychnykh kharakterystyk obiektu doslidzhen metodom faktornoho planuvannia eksperymentu. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Date de publication: 17-avr-2008
Date of entry: 15-mar-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
UDC: 681.325
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14202
Content type: Article
Collection(s) :Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2008)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.