Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
2016
Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)
Ⅴ конференція „Інноваційні засади управління підприємствами в умовах сталого розвитку“ (2016)
Ⅵ конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2016)
Конференція „Формування механізму зміцнення конк. позицій націон. екон. систем у глоб., регіональному та локальному вимірах“ (2016)
Ⅶ Міжнародна конференція „Форум молодих економістів-кібернетиків «Моделювання економіки: проблеми, тенденції, досвід»“ (2016)
Ⅹ Міжнародна наукова конференція „Electronic processes in organic and inorganic materials“ (2016)
Ⅲ міжнародна науково-методична конференція „Актуальні питання організації навчання іноземних студентів в Україні“ (2016)
Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Філософські виміри техніки“ (2016)
Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)
ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатів
Чебеняк, Т. А.
;
Мельнічук, О. Є.
;
Chebeniak, T. A.
;
Melnichuk, O. E.
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначення
Чебеняк, Т.
;
Chebeniak, T.
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування
Хамуляк, Т.
;
Khamuliak, T.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржі
Юськів, Г. І.
;
Мельнічук, О. Є.
;
Yuskiv, G. I.
;
Melnichuk, O. E.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Пастух, О. В.
;
Бейко, Л. А.
;
Pastukh, O. V.
;
Beyco, L. A.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчування
Баса, В. І. А.
;
Мельнічук, О. Є.
;
Baca, W. I. A.
;
Melnichuk, O. E.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Консервування капусти
Хамуляк, Т. Є.
;
Бейко, Л. А.
;
Khamuliak, T. E.
;
Beyco, L. A.
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин
Юськів, Г.
;
Yuskiv, G.
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд
Пастух, О. В.
Article
20-кві-2016
29-тра-2016
Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару
Вільфрід, Басса
;
Baca Ikpe Wilfried Abel
Розкриття
за авторами
3
Melnichuk, O. E.
3
Мельнічук, О. Є.
2
Beyco, L. A.
2
Бейко, Л. А.
2
Пастух, О. В.
1
Baca Ikpe Wilfried Abel
1
Baca, W. I. A.
1
Chebeniak, T.
1
Chebeniak, T. A.
1
Khamuliak, T.
1
Khamuliak, T. E.
1
Pastukh, O. V.
1
Yuskiv, G.
1
Yuskiv, G. I.
1
Баса, В. І. А.
1
Вільфрід, Басса
1
Хамуляк, Т.
1
Хамуляк, Т. Є.
1
Чебеняк, Т.
1
Чебеняк, Т. А.
.
далі >
за темами
2
kiwi
2
pectin
2
polyphenols
2
вітаміни
2
ківі
2
макро та мікроелементи
2
пектинові речовини
2
поліфеноли
1
and vitamins
1
asparagus
1
cabbage
1
chlorophyll
1
development
1
macro and microelements
1
macro and trace minerals
1
sauce
1
sorts ofasparagus
1
Thiaminum)
1
useful properties
1
vitamins
.
далі >
за датою випуску
10
2016
за типом вмісту
10
Article