Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13620

Título : Ідентифікація жирних кислот в ефірній олії кедра методом газової хроматографії
Autor : Кушнерик, А.
Affiliation: Тернопільська класична гімназія
Bibliographic description (Ukraine): Кушнерик А. Ідентифікація жирних кислот в ефірній олії кедра методом газової хроматографії / Кушнерик А. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 267. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Kushnerik A. (2012) Identyfikatsiia zhyrnykh kyslot v efirnii olii kedra metodom hazovoi khromatohrafii. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 267 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Fecha de publicación : 19-abr-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2012 року
Page range: 267
Start page: 267
End page: 267
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13620
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.