このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13613

Title: Сучасні реалії використання ароматизаторів у харчовій промисловості
Authors: Крепка, І.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Крепка І. Сучасні реалії використання ароматизаторів у харчовій промисловості / Крепка І. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 260. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Krepka I. (2012) Suchasni realii vykorystannia aromatyzatoriv u kharchovii promyslovosti. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 260 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Issue Date: 19-ápr-2012
Date of entry: 10-már-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 664.8./9
Page range: 260
Start page: 260
End page: 260
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13613
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!