Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13609

Tytuł: Розробка нових видів соусів на основі кореня селери
Authors: Грицюк, О.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Грицюк О. Розробка нових видів соусів на основі кореня селери / Грицюк О. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 256. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Hritsiuk O. (2012) Rozrobka novykh vydiv sousiv na osnovi korenia selery. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 256 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 19-kwi-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 664.853
Zakres stron: 256
Główna strona: 256
Strona końcowa: 256
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13609
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi