Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13392

Título : Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникнення
Autor : Гербіш, Ю.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Гербіш Ю. Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникнення / Гербіш Ю. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 36. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Herbish Yu. (2012) Analiz defektiv varenykh kovbas ta prychyn yikh vynyknennia. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 36 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Fecha de publicación : 19-abr-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 637.523
Page range: 36
Start page: 36
End page: 36
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13392
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.