Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13387

Titolo: Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків
Autori: Будзік, М.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Будзік М. Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків / Будзік М. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 31. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Budzik M. (2012) Perevahy vyrobnytstva masla metodom peretvorennia vysokozhyrnykh vershkiv. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 31 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data: 19-apr-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 637.23
Page range: 31
Start page: 31
End page: 31
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13387
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.