Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13367

Tytuł: Способи шліфування і шелушіння крупи
Authors: Качуровська, М.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Качуровська М. Способи шліфування і шелушіння крупи / Качуровська М. // Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том 1. — С. 10. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Kachurovska M. (2012) Sposoby shlifuvannia i shelushinnia krupy. Zbirnyk tez Ⅴ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 19-20 kvitnia 2012 roku), vol. 1, pp. 10 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅴ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 19-kwi-2012
Date of entry: 10-mar-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 19-20 квітня 2012 року
UDC: 637.523
Zakres stron: 10
Główna strona: 10
Strona końcowa: 10
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13367
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2012
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi