Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13028
Fullständig post
DC fält | Värde | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Филима, Ю. | uk |
dc.contributor.author | Fylyma, Iu. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T10:21:48Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T10:21:48Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Филима Ю. Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні / Ю. Филима // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 210. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13028 | - |
dc.format.extent | 210 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.subject | ascorbic acid | uk |
dc.title | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні | uk |
dc.title.alternative | Changes content of ascorbic acid in fruit by freezing | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 634.86.664.8 | uk |
dc.identifier.citationen | Fylyma Iu. (2014) Zminy vmistu askorbinovoi kysloty u fruktakh pry zamorozhuvanni [Changes content of ascorbic acid in fruit by freezing]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 210 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 210 | uk |
dc.citation.epage | 210 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Samling: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Fylyma_Iu-Changes_content_of_ascorbic_210.pdf | 186,86 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
Conf_2014v1_Fylyma_Iu-Changes_content_of_ascorbic_210.djvu | 18,71 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
Conf_2014v1_Fylyma_Iu-Changes_content_of_ascorbic_210__COVER.jpg | 200,45 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!