Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василець, І. | uk |
dc.contributor.author | Vasilets, I. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T09:59:16Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T09:59:16Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Василець І. Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої / І. Василець // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 35-36. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858 | - |
dc.format.extent | 35-36 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | цибуля ріпчаста | uk |
dc.subject | комбінований спосіб | uk |
dc.subject | якість очищення | uk |
dc.subject | onion | uk |
dc.subject | combined method | uk |
dc.subject | quality cleaning | uk |
dc.title | Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої | uk |
dc.title.alternative | Application of combined to improve the quality of cleaning onion | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 631.361.9 | uk |
dc.subject.udc | 635.25 | uk |
dc.identifier.citationen | Vasilets I. (2014) Zastosuvannia kombinovanoho protsesu z metoiu pokrashchennia yakosti ochyshchennia tsybuli ripchastoi [Application of combined to improve the quality of cleaning onion]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 35-36 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk |
dc.contributor.affiliation | Kharkov State University of Food Technology and Trade | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 35 | uk |
dc.citation.epage | 36 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Vises i samlingene: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Vasilets_I-Application_of_combined_35-36.pdf | 366,55 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
Conf_2014v1_Vasilets_I-Application_of_combined_35-36.djvu | 37 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
Conf_2014v1_Vasilets_I-Application_of_combined_35-36__COVER.jpg | 203,94 kB | JPEG | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright