Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorВасилець, І.uk
dc.contributor.authorVasilets, I.uk
dc.coverage.temporal24-25 квітня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal24-25 April 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-27T09:59:16Z-
dc.date.available2016-02-27T09:59:16Z-
dc.date.created2014-04-24uk
dc.date.issued2014-04-24uk
dc.identifier.citationВасилець І. Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої / І. Василець // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 35-36. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858-
dc.format.extent35-36uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.subjectцибуля ріпчастаuk
dc.subjectкомбінований спосібuk
dc.subjectякість очищенняuk
dc.subjectonionuk
dc.subjectcombined methoduk
dc.subjectquality cleaninguk
dc.titleЗастосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастоїuk
dc.title.alternativeApplication of combined to improve the quality of cleaning onionuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc631.361.9uk
dc.subject.udc635.25uk
dc.identifier.citationenVasilets I. (2014) Zastosuvannia kombinovanoho protsesu z metoiu pokrashchennia yakosti ochyshchennia tsybuli ripchastoi [Application of combined to improve the quality of cleaning onion]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 35-36 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівліuk
dc.contributor.affiliationKharkov State University of Food Technology and Tradeuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage35uk
dc.citation.epage36uk
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Vises i samlingene:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright