Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12391
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радіоненко, Оксана | uk |
dc.contributor.author | Радіоненко, Анастасія | uk |
dc.contributor.author | Radionenko, Oksana | uk |
dc.contributor.author | Radionenko, Anastasiya | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 грудня 2010 року | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 December 2010 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-24T14:09:23Z | - |
dc.date.available | 2016-02-24T14:09:23Z | - |
dc.date.created | 2010-12-21 | uk |
dc.date.issued | 2010-12-21 | uk |
dc.identifier.citation | Радіоненко О. Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши» / Оксана Радіоненко, Анастасія Радіоненко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 133. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12391 | - |
dc.format.extent | 133 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Технологія страви «Котлети натуральні січені з додаванням клітковини з насіння расторопши» | uk |
dc.title.alternative | Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi» | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 641.56. | uk |
dc.subject.udc | 639.64 | uk |
dc.identifier.citationen | Radionenko O., Radionenko A. (2010) Tekhnolohiia stravy "Kotlety naturalni sicheni z dodavanniam klitkovyny z nasinnia rastoropshy" [Technology of dish of «Chop natural chopped with addition of cellulose from the seed of rastoropshi»]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 133 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 133 | uk |
dc.citation.epage | 133 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133.pdf | 251,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133.djvu | 16,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Radionenko_O-Technology_of_dish_of_Chop_133__COVER.jpg | 199,94 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.