Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11528
Назва: | Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування |
Автори: | Крупніцька, М. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Крупніцька М. Нетрадиційні види харчування. роздільне харчування / Крупніцька М. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 344. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Krupnitska M. (2010) Netradytsiini vydy kharchuvannia. rozdilne kharchuvannia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 344 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Конференція/захід: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 22-кві-2010 |
Дата внесення: | 18-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 квітня 2010 року 22-23 April 2010 |
УДК: | 613.2 |
Діапазон сторінок: | 344 |
Початкова сторінка: | 344 |
Кінцева сторінка: | 344 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11528 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.