Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11516
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бадрук, В. | uk |
dc.coverage.temporal | 22-23 квітня 2010 року | uk |
dc.coverage.temporal | 22-23 April 2010 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T23:42:10Z | - |
dc.date.available | 2016-02-18T23:42:10Z | - |
dc.date.created | 2010-04-22-23 | uk |
dc.date.issued | 2010-04-22 | uk |
dc.identifier.citation | Бадрук В. Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначення / Бадрук В. // Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 22-23 квітня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — Том 1. — С. 332. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11516 | - |
dc.format.extent | 332 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.title | Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначення | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
dc.identifier.citationen | Badruk V. (2010) Vyhotovlennia bilkovo-zbyvnoho pechyva na osnovi tsukrozaminnykiv novoho pokolinnia yak produkt ozdorovchoho ta profilaktychnoho pryznachennia. Materials of Ⅲ Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 22-23 April 2010), Volume 1, pp. 332 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 332 | uk |
dc.citation.epage | 332 | uk |
dc.citation.conference | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010v1_Badruk_V-Vyhotovlennia_bilkovo_zbyvnoho_332.pdf | 267,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010v1_Badruk_V-Vyhotovlennia_bilkovo_zbyvnoho_332.djvu | 13,09 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010v1_Badruk_V-Vyhotovlennia_bilkovo_zbyvnoho_332__COVER.jpg | 130,9 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.