Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1111
Назва: Аналіз та оцінювання впливу зовнішніх і внутрішніх чинників на діяльність підприємств машинобудування на сучасному етапі
Автори: Сіправська, Надія Василівна
Бібліографічний опис: Н.Сіправська. Аналіз та оцінювання впливу зовнішніх і внутрішніх чинників на діяльність підприємств машинобудування на сучасному етапі / Н.Сіправська // Галицький економічний вісник. — 2011. — №1(30). — с.127-132 - (економіка та управління національним господарством)
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 6-чер-2011
Видавництво: Тернопільський державний національний університет ім. Івана Пулюя
УДК: 658.001.
Теми: чинники зовнішнього середовища
чинники внутрішнього середовища
чинники прямої дії
чинники непрямої дії
машинобудівна галузь
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено проблемі визначення чинників, що впливають на діяльність підприємств машинобудівної галузі та дослідження їхньої поведінки за умов нестабільної економіки. Досліджено теоретичні напрацювання в даному напрямі, проаналізовано основні проблеми, що виникають на сучасному етапі, та запропоновано шляхи їх подолання.
The article is devoted to the problem of determination of factors influencing on enterprises of machine-building industry and research of their conduct subject at an unstable economy. Theoretical works are explored in this direction, analyzed basic problems which arise up on a modern stage and the ways of their overcoming are offered in this article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1111
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Галицький економічний вісник, 2011, № 1



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.