Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1078

Titolo: Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібник
Autori: Закалов, Олександр Васильович
Ворощук, Віктор Ярославович
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О.В. Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібник / О.В. Закалов, В.Я. Ворощук .– Видавництво ТНТУ ім.І. Пулюя, 2011.– 121с.
Data: 2011
Date of entry: 27-mag-2011
Editore: Видавництво ТНТУ ім.І. Пулюя
Parole chiave: навчальний посібник
технологічне обладнання харчових виробництв
курсовий проект
обладнання переробних та харчових виробництв
Abstract: В навчальному посібнику подано загальні вимоги і методичні рекомендації з виконання та оформлення курсового проекту з дисципліни “Технологічне обладнання харчових виробництв”. Посібник складено зі врахуванням сучасних вимог Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до підвищення якості підготовки молодих спеціалістів і останніх досягнень науки і техніки. Навчальний посібник з курсового проектування призначений для студентів спеціальностей для студентів спеціальностей 7.090221 (7.05050313) та 8.090221 (8.05050313) «Обладнання переробних та харчових виробництв».
Descrizione: Навчальний посібник розглянуто та затверджено на засіданні кафедри обладнання харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 1 від 25.08.2010 року. Схвалено й рекомендовано до друку методичною комісією факультету переробних і харчових виробництв Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Протокол № 6 від 21.12.2010 року.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1078
Content type: Book
È visualizzato nelle collezioni:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Narzędzia administratora