Skip navigation
Domů
Procházet
Komunity
a kolekce
Procházet položky podle:
Datum vydání
Autor
Název
Předmět
UDC
Datum zaslání
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Nápověda
Jazyk
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Přihlášení:
Můj DSpace
Příjem novinek
emailem
Úprava profilu
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Hledat
Hledat v:
Vše v DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
výraz
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Začít nové hledání
Přidat filtry:
Filtry použijte k upřesnění výsledků hledání.
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Content type
Language
rovná se
obsahuje
ID
není rovno
neobsahuje
nemá ID
Výsledky 1-6 z 6.
předchozí
1
další
Odpovídající záznamy:
Typ
Datum vydání
Date of entry
Název
Autor
Methodical recommendations
2018
26-čer-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»
Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations
kvě-2018
24-čer-2018
Органічна хімія
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations
bře-2019
20-čer-2019
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
kvě-2018
22-čer-2018
Основи наукових досліджень
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2018
24-úno-2019
ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯЛОВИЧИНИ ЗА ВМІСТОМ ПСИХРОТРОФНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
Салата, Володимир Зеновійович
;
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Перкій, Юрій Богданович
Methodical recommendations
2018
31-říj-2018
Сучасні технології молока і молочних продуктів. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатолівна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Prohlížet
Autor
3
Назарко, Ірина Степанівна
1
Вічко, Олена Іванівна
1
Дацишин, Катерина Євгенівна
1
Карпик, Галина Вікторівна
1
Крупа, Ольга Миколаївна
1
Кухтин, Микола Дмитрович
1
Перкій, Юрій Богданович
1
Салата, Володимир Зеновійович
1
Сторож, Людмила Анатолівна
Předmět
1
637.075
1
мікробіологічна оцінка мяса
1
Науково-дослідницька діяльність с...
Datum vydání
1
2019
5
2018