Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.002 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Methodical recommendations
2021
17-лис-2021
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2022
27-чер-2022
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Харчові технології» усіх форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations
2023
7-чер-2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
Крупа, Ольга Миколаївна
;
Дацишин, Катерина Євгенівна
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Сторож, Людмила Анатоліївна
Розкриття
за авторами
3
Дацишин, Катерина Євгенівна
3
Сторож, Людмила Анатоліївна
1
Карпик, Галина Вікторівна
за датою випуску
1
2023
1
2022
1
2021