Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10686

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМага, В.uk
dc.contributor.authorКуц, В.uk
dc.coverage.temporal14-15 грудня 2011 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 December 2011uk
dc.date.accessioned2016-02-17T14:01:35Z-
dc.date.available2016-02-17T14:01:35Z-
dc.date.created2011-12-14uk
dc.date.issued2011-12-14uk
dc.identifier.citationМага В. Критерії вибору конструкції сушарки для сушіння солоду / В. Мага, В. Куц // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 212-213. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10686-
dc.format.extent212-213uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleКритерії вибору конструкції сушарки для сушіння солодуuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc66.045uk
dc.identifier.citationenMaha V., Kuts V. (2011) Kryterii vyboru konstruktsii susharky dlia sushinnia solodu. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 212-213 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage212uk
dc.citation.epage213uk
dc.citation.conferenceⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.