Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10673

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, І.uk
dc.coverage.temporal14-15 грудня 2011 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 December 2011uk
dc.date.accessioned2016-02-17T14:00:06Z-
dc.date.available2016-02-17T14:00:06Z-
dc.date.created2011-12-14uk
dc.date.issued2011-12-14uk
dc.identifier.citationСтадник І. Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективність / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 198. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10673-
dc.format.extent198uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleАналіз процесу замішування чинники впливу на ефективністьuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.653.1uk
dc.identifier.citationenStadnyk I. (2011) Analiz protsesu zamishuvannia chynnyky vplyvu na efektyvnist. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 198 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage198uk
dc.citation.epage198uk
dc.citation.conferenceⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.