Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorНазарко, І.uk
dc.coverage.temporal14-15 грудня 2011 рокуuk
dc.coverage.temporal14-15 December 2011uk
dc.date.accessioned2016-02-17T13:59:11Z-
dc.date.available2016-02-17T13:59:11Z-
dc.date.created2011-12-14uk
dc.date.issued2011-12-14uk
dc.identifier.citationНазарко І. Бад – необхідний компонент сучасного харчування / І. Назарко // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 190. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10665-
dc.format.extent190uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleБад – необхідний компонент сучасного харчуванняuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc636.2uk
dc.identifier.citationenNazarko I. (2011) Bad – neobkhidnyi komponent suchasnoho kharchuvannia. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 190 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage190uk
dc.citation.epage190uk
dc.citation.conferenceⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Показва се в Колекции:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.