Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10521

Başlık: Вплив властивостей оброблюваного матеріалу та технологічної спадковості на якість поверхневого шару деталей машин
Yazarlar: Матвійчук, Анатолій Васильович
Лотоцький, Р.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Матвійчук А. Вплив властивостей оброблюваного матеріалу та технологічної спадковості на якість поверхневого шару деталей машин / А. Матвійчук, Р. Лотоцький // Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 14-15 грудня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — С. 43. — (Секція: Машинобудування).
Bibliographic description (International): Matviichuk A., Lototskyi R. (2011) Vplyv vlastyvostei obrobliuvanoho materialu ta tekhnolohichnoi spadkovosti na yakist poverkhnevoho sharu detalei mashyn. Zbirnyk tez dopovidei ⅩⅤ naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (Tern., 14-15 December 2011), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅤ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅤ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 14-Ara-2011
Date of entry: 17-Şub-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 14-15 грудня 2011 року
14-15 December 2011
UDC: 621.923
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10521
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅤ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2011)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.