Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1019

Назва: Імітаційна модель електрокардіосигналу на основі періодично корельованого випадкового процесу
Автори: Хвостівський, Микола Орестович
Дедів, Леонід Євгенович
Дунець, Василь Любомирович
Шадріна, Галина Михайлівна
Бібліографічний опис: Імітаційна модель електрокардіосиґналу на основі періодично корельованого випадкового процесу / [М.Хвостівський, Л.Дедів, В.Дунець, Г.Шадріна.] // Вісник Тернопільського державного технічного університету – Тернопіль: ТДТУ ім. І.Пулюя, – 2008. №3. -С. 201-205.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 13-тра-2011
УДК: 319.216
Теми: математична модель
комп’ютерна імітаційна модель
електрокардіосигнал
Короткий огляд (реферат): На основі математичної моделі електрокардіосигналу у вигляді періодично корельованого випадкового процесу розроблено його комп’ютерну імітаційну модель, яка враховує у своїй структурі поєднання властивостей стохастичності із повторністю електрокардіосигналу. Використовуючи програмне середовище Matlab, розроблено програму з графічним інтерфейсом, яка імітує електрокардіосигнал за відомими статистичними параметрами для патологій і норм (амплітуди P,Q,R,S,T,U зубців, часові тривалості зубців, амплітудні та часові відхилення) з достовірним відтворенням даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1019
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 3



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.