Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10131

Başlık: Пульсаційний сатуратор для цукрової промисловості
Yazarlar: Салманов, І.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
Bibliographic description (Ukraine): Салманов І. Пульсаційний сатуратор для цукрової промисловості / І. Салманов // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 392. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Salmanov I. (2011) Pulsatsiinyi saturator dlia tsukrovoi promyslovosti. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 392 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Yayın Tarihi: 19-Nis-2011
Date of entry: 16-Şub-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
UDC: 664.1.053
Page range: 392
Start page: 392
End page: 392
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10131
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.