Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10096

Назва: Дослідження фізико-хімічних властивостей меду
Автори: Курячанська, В.
Приналежність: Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Київ
Бібліографічний опис: Курячанська В. Дослідження фізико-хімічних властивостей меду / В. Курячанська // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 357. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Kuriachanska V. (2011) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh vlastyvostei medu. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 357 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Конференція/захід: Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 19-кві-2011
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 19-20 квітня 2011 року
19-20 April 2011
УДК: 638.162
543.9
Діапазон сторінок: 357
Початкова сторінка: 357
Кінцева сторінка: 357
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10096
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Перелік літератури: 1. Йориш Н. П. Лікувальні властивості меду та бджолиної отрути, вид. 2 - Київ: Медвидав, 1998. – 122с.
2. Мед натуральний. Держспоживстандарт України / Офіційне видання. – К.: 2007. – 25с.
3. Мельник М. В. Мед і бджільництво в історії України // Український пасічник. - №11. - 1997. - С.27 - 28.
4. Шевчук М. К. Пасіка, бджоли, мед. Пасічник. Ужгород. «Карпати», 2003. – 120с.
References: 1. Yorysh N. P. Likuvalni vlastyvosti medu ta bdzholynoi otruty, vyd. 2 - Kyiv: Medvydav, 1998, 122p.
2. Med naturalnyi. Derzhspozhyvstandart Ukrainy, Ofitsiine vydannia, K., 2007, 25p.
3. Melnyk M. V. Med i bdzhilnytstvo v istorii Ukrainy, Ukrainskyi pasichnyk, No 11, 1997, P.27 - 28.
4. Shevchuk M. K. Pasika, bdzholy, med. Pasichnyk. Uzhhorod. "Karpaty", 2003, 120p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.