Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10096
Назва: | Дослідження фізико-хімічних властивостей меду |
Автори: | Курячанська, В. |
Приналежність: | Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Київ |
Бібліографічний опис: | Курячанська В. Дослідження фізико-хімічних властивостей меду / В. Курячанська // Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 19-20 квітня 2011 року — Т. : ТНТУ, 2011 — Том 1. — С. 357. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Kuriachanska V. (2011) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh vlastyvostei medu. Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 19-20 April 2011), Volume 1, pp. 357 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅳ the All-Ukrainian Student Scientific Conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 19-кві-2011 |
Дата внесення: | 16-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19-20 квітня 2011 року 19-20 April 2011 |
УДК: | 638.162 543.9 |
Діапазон сторінок: | 357 |
Початкова сторінка: | 357 |
Кінцева сторінка: | 357 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10096 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Перелік літератури: | 1. Йориш Н. П. Лікувальні властивості меду та бджолиної отрути, вид. 2 - Київ: Медвидав, 1998. – 122с. 2. Мед натуральний. Держспоживстандарт України / Офіційне видання. – К.: 2007. – 25с. 3. Мельник М. В. Мед і бджільництво в історії України // Український пасічник. - №11. - 1997. - С.27 - 28. 4. Шевчук М. К. Пасіка, бджоли, мед. Пасічник. Ужгород. «Карпати», 2003. – 120с. |
References: | 1. Yorysh N. P. Likuvalni vlastyvosti medu ta bdzholynoi otruty, vyd. 2 - Kyiv: Medvydav, 1998, 122p. 2. Med naturalnyi. Derzhspozhyvstandart Ukrainy, Ofitsiine vydannia, K., 2007, 25p. 3. Melnyk M. V. Med i bdzhilnytstvo v istorii Ukrainy, Ukrainskyi pasichnyk, No 11, 1997, P.27 - 28. 4. Shevchuk M. K. Pasika, bdzholy, med. Pasichnyk. Uzhhorod. "Karpaty", 2003, 120p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2011) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.