Перегляд зібрання  за групою - Теми restaurant industry
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати  від 1 до 10 із 11
	
	
	
    
    
	
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) | 
| Article | 1-гру-2017 | 16-гру-2017 | Development of enterprises of restaurant industry based on marketing principles | Poltavska, Oksana | 
| Bachelor Thesis | чер-2025 | 26-чер-2025 | Напрями підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна» Ресторан») | Гнецько, Максим Михайлович; Hnetsko, Maksym | 
| Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina | 
| Article | 28-лис-2019 | 1-лют-2020 | Організація бухгалтерського обліку процесу ціноутворення продукції власного виробництва в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України | Гик, Василь; Приступляк, Ірина; Hyk, Vasyl; Prystupliak, Iryna | 
| Bachelor Thesis | чер-2025 | 1-лип-2025 | Покращення системи інноваційного управління ресторанного бізнесу (на прикладі гастропабу “Натура”) | Бакалець, Михайло Юліанович; Bakalets, Mykhailo | 
| Master Thesis | гру-2024 | 29-гру-2024 | «Розробка бонусної програми для підвищення лояльності клієнтів ресторану (на прикладі ресторану «Автопорт») | Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia | 
| Article | чер-2023 | 2-сер-2023 | Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустрії | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman | 
| Bachelor Thesis | чер-2025 | 17-чер-2025 | Удосконалення організаційно-управлінської структури підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «На дубах») | Дмитрів, Аліна Андріївна; Dmytriv, Alina | 
| Bachelor Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta | 
| Bachelor Thesis | чер-2025 | 26-чер-2025 | Івент-менеджмент в управлінні ресторанним бізнесом (на прикладі кафе «Хвоя») | Кот, Олександр Антонович; Kot, Oleksandr |