Перегляд зібрання за групою - Теми restaurant
Результати від 1 до 10 із 24
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Вірус вбиває ресторанний бізнес | Крочак, В.; Krochak, V. |
Article | 20-бер-2014 | 5-гру-2014 | Застосування аналітичних процедур в аудиті фінансового стану підприємств ресторанного господарства | Omelianchuk, Tetiana |
Master Thesis | 21-гру-2023 | 3-січ-2024 | Методи та засоби організації розподіленої комп'ютерної системи управління приватними ресторанами | Пасіка, Олександр Володимирович; Pasika, Oleksandr |
Master Thesis | гру-2023 | 25-січ-2024 | Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”) | Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 20-лип-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Основні сучасні тренди в меню ресторанного господарства | Мартинчук, М.; Бачуріна, А.; Martynchuk, M.; Bachurina, A. |
Master Thesis | гру-2022 | 19-січ-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу | Могилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 27-кві-2023 | 10-чер-2023 | Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства | Бачуріна, А.; Мартинчук, М.; Bachurina, A.; Martynchuk, M. |