Bilatu honako honen arabera: Gaia quality of service

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
8tik 1-8 emaitza erakusten.
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Bachelor ThesisJun-20244-Jul-2024Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr
Bachelor ThesisJun-202321-Jun-2023«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym
Master ThesisDec-202425-Dec-2024«Дослідження ролі сучасних технологій у підвищенні якості обслуговування клієнтів в ресторанах (на прикладі ресторану «Mirax»)Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia
ArticleDec-20192-Feb-2020МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГБалабаниць, Анжеліка; Гапонюк, Ольга; Балабаниц, Анжелика; Гапонюк, Ольга; Balabanits, Angelica; Gaponiuk, Olga
Master Thesis20-Dec-202125-Dec-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta
Bachelor ThesisJun-20243-Jul-2024Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia
Bachelor ThesisJun-20243-Jul-2024Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот»)Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana
Master ThesisDec-202413-Jan-2025Інноваційні підходи до підвищення якості транспортного обслуговування пасажирівКорчевський, Володимир Володимирович; Korchevskyi, Volodymyr