Konu professional training
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв | Ушаков, М.; Ushakov, M. |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Змістовий аспект управління процесом впровадження педагогічних технологій | Мельник, Л.; Melnyk, L. |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО | Коцюбенко, О.; Kotsiubenko, O. |
Conference Abstract | 25-Nis-2019 | 18-Haz-2019 | Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз | Поцелуйко, В.; Potseluiko, V. |
Bachelor Thesis | 8-Haz-2023 | 23-Haz-2023 | Управління персоналом підприємства, на прикладі ПрАТ “ТерА” | Мокрівська, Зоряна Романівна; Mokrivska, Zoriana |
Master Thesis | 28-Ara-2023 | 1-Oca-2024 | Шляхи розвитку системи професійної підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування установи, на прикладі відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради | Копча, Ярослав; Kopcha, Yaroslav |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки | Сіньковська, О.; Sinkovska, O. |
Conference Abstract | 15-Nis-2025 | 23-May-2025 | Щодо питання професійної підготовки в ДСНС | Трефілова, Л.; Гузь, А.; Апсатарова, С.; Trefilova, L.; Huz, A.; Apsatarova, S. |
Article | 2012 | 27-May-2013 | Інноваційні підходи та прикладні аспекти концепції підготовки маркетологів | Краузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана; Федорович, Роман |