Browsing by Subject milk

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 31
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Conference Abstract27-kwi-202310-cze-2023Будова і властивості білків сироватки молокаБереговий, Р.; Berehovyy, R.
Master Thesis20195-sty-2020Виділення β-казеїну з казеїнового комплексу молокаДаньків, Софія Олегівна; Dankiw S.O.
Article20-kwi-201629-maj-2016Використання процесів ультрафільтрації в технологіях молочних продуктівДаниленко, В. О.; Danilenko, V. O.
Article23-kwi-201526-lut-2016Вплив технологічних факторів на отримання вершків з молокаЛинва, С.; Lynva, S.
Master Thesis202028-gru-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Conference Abstract25-kwi-201918-cze-2019Засади комплексної переробки молочної сировиниЛясота, О.; Liasota, O.
Master Thesis201929-gru-2019Зміни значень рН і ОВП в процесі скисання молокаРадчук, Ольга Антонівна; Radchuk O.A.
Bachelor Thesis19-cze-202319-lip-2023Комп'ютеризована система моніторингу товарообігу молочної продукціїМаксимів, Руслан Іванович; Maksymiv, Ruslan
Master Thesisgru-202029-gru-2020Модернізація гомогенізатора клапанного типу для молока із дослідженням роботи плунжерного блокуСтаринський, Остап Юрійович; Starynskyi, Ostap
Conference Abstract23-kwi-20204-cze-2020Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковиниЛіщук, В.; Lischuk, B.