Konu microorganisms
Gösterilen sonuçlar 1 - 5 den 5
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 10-Şub-2010 | 1-Haz-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Conference Abstract | 25-Nis-2024 | 4-Haz-2024 | Використання консервантів у харчовій промисловості | Кухтин, М.; Kukhtyn, M. |
Article | 24-Nis-2014 | 27-Şub-2016 | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків | Остапйовська, М.; Ostapiovska, M. |
Conference Abstract | 8-Haz-2017 | 28-Şub-2018 | Комп’ютерний аналіз росту та розповсюдження спор термофільних та мезофільних мікроорганізмів | Паламар, Михайло Іванович; Сіправський, Роман; Palamar, Mykhaylo; Sipravskyi, Roman |
Conference Abstract | 23-Nis-2020 | 4-Haz-2020 | Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів | Мізик, У.; MizykY. |