Перегляд зібрання за групою - Теми factors of influence

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”Цепенюк, Микола Іванович
Article31-тра-201912-лип-2019Маркетинговий підхід як системно-комплексне вирішення проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємствФедорова, Тетяна; Федорова, Татьяна; Fedorova, Tetiana
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia
Article19-лют-201919-кві-2019Роль та проблеми малого підприємництваБогач, Юрій Аркадійович; Сивак, Наталя; Bohach, Yurii; Syvak, Natalia