Перегляд зібрання за групою - Теми factors of influence
Результати від 1 до 5 із 5
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Article | 31-тра-2019 | 12-лип-2019 | Маркетинговий підхід як системно-комплексне вирішення проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств | Федорова, Тетяна; Федорова, Татьяна; Fedorova, Tetiana |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 3-лип-2024 | Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi») | Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 4-лип-2024 | Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль») | Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia |
Article | 19-лют-2019 | 19-кві-2019 | Роль та проблеми малого підприємництва | Богач, Юрій Аркадійович; Сивак, Наталя; Bohach, Yurii; Syvak, Natalia |