Visar Nyckelord curd

Gå till: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
eller ange de första bokstäverna:  
Visar 1 till 10 av 10 poster
TypUtgivningsdatumDate of entryTitelFörfattare
Master Thesisdec-20243-jan-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesisjun-202327-jun-2023Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добуГанущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras
Bachelor Thesisjun-202329-jun-2023Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Bachelor Thesis20211-jul-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного з організацією переробки сироватки потужністю 23 т молока за змінуЖурбик, Роман Іванович; Zhurbyk, Roman Ivanovych
Bachelor Thesis202226-jun-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом потужністю переробки 21 т молока за змінуКухарчук, Мар’яна Вадимівна; Kukharchuk, Mariana
Bachelor Thesisjun-202329-jun-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana
Bachelor Thesis202130-jun-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за змінуЛижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych
Bachelor Thesisjun-202328-jun-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за змінуЧайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam
Bachelor Thesis202226-jun-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna
Master Thesisdec-202314-jan-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor