Browsing by Subject assessment of the state of the enterprise
Showing results 1 to 6 of 6
| Typ | Data wydania | Date wejścia | Tytuł | Autor(zy) |
| Bachelor Thesis | cze-2024 | 4-lip-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
| Bachelor Thesis | cze-2023 | 21-cze-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
| Bachelor Thesis | cze-2022 | 23-sie-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
| Bachelor Thesis | cze-2024 | 14-cze-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
| Bachelor Thesis | cze-2024 | 3-lip-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
| Bachelor Thesis | cze-2024 | 3-lip-2024 | Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот») | Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana |