| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) | 
| Article | 31-Eki-2016 | 19-Şub-2018 | Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукції | Андрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман | 
| Article | Haz-2023 | 2-Ağu-2023 | Визначення можливостей синергетичної взаємодії та побудова стратегічної карти розвитку системи «промислове підприємство – об’єднана територіальна громада» в контексті реалізації гермінативних векторів розвитку | Гагалюк, Ольга Іванівна; Hahaliuk, Olha | 
| Article | Kas-2024 | 5-Ara-2024 | НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ  ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор | 
| Article | Haz-2022 | 21-Tem-2022 | Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерство | Шерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor | 
| Article | Ara-2019 | 2-Şub-2020 | ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО СЕКТОРУ КРАЇНИ | Шишкін, Віктор; Онищенко, Оксана; Ревуцький, Іван; Шишкин, Виктор; Онищенко, Оксана; Ревуцкий, Иван; Shyshkin, Viktor; Onyshchenko, Oksana; Revutsky, Ivan | 
| Article | Haz-2024 | 28-Tem-2024 | Особливості анімаційних послуг в санаторно-курортних закладах | Польова, Леся; Клапчук, Володимир; Чорна, Любов; Polova, Lesya; Klapchuk, Volodymyr; Chorna, Liubov | 
| Article | Haz-2024 | 29-Tem-2024 | Особливості використання систем ланцюгів постачання в управлінні підприємствами | Мариненко, Наталія; Кутко, Тарас; Marynenko, Nataliia; Kutko, Taras | 
| Article | Haz-2022 | 21-Tem-2022 | Сертифікація як складова забезпечення ефективної діяльності органічних виробництв | Антюшко, Дмитро; Antiushko, Dmytro | 
| Article | Haz-2023 | 2-Ağu-2023 | Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустрії | Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman |