Naviga per Soggetto L23

vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o inserisci le iniziali:  
Mostrati i risultati da 1 a 9 di 9
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
Article31-ott-201619-feb-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
Articlegiu-20232-ago-2023Визначення можливостей синергетичної взаємодії та побудова стратегічної карти розвитку системи «промислове підприємство – об’єднана територіальна громада» в контексті реалізації гермінативних векторів розвиткуГагалюк, Ольга Іванівна; Hahaliuk, Olha
Articlenov-20245-dic-2024НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВШерстюк, Роман; Стойко, Ігор
Articlegiu-202221-lug-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
Articledic-20192-feb-2020ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО СЕКТОРУ КРАЇНИШишкін, Віктор; Онищенко, Оксана; Ревуцький, Іван; Шишкин, Виктор; Онищенко, Оксана; Ревуцкий, Иван; Shyshkin, Viktor; Onyshchenko, Oksana; Revutsky, Ivan
Articlegiu-202428-lug-2024Особливості анімаційних послуг в санаторно-курортних закладахПольова, Леся; Клапчук, Володимир; Чорна, Любов; Polova, Lesya; Klapchuk, Volodymyr; Chorna, Liubov
Articlegiu-202429-lug-2024Особливості використання систем ланцюгів постачання в управлінні підприємствамиМариненко, Наталія; Кутко, Тарас; Marynenko, Nataliia; Kutko, Taras
Articlegiu-202221-lug-2022Сертифікація як складова забезпечення ефективної діяльності органічних виробництвАнтюшко, Дмитро; Antiushko, Dmytro
Articlegiu-20232-ago-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman