Konu L23

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article31-Eki-201619-Şub-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
ArticleHaz-20232-Ağu-2023Визначення можливостей синергетичної взаємодії та побудова стратегічної карти розвитку системи «промислове підприємство – об’єднана територіальна громада» в контексті реалізації гермінативних векторів розвиткуГагалюк, Ольга Іванівна; Hahaliuk, Olha
ArticleKas-20245-Ara-2024НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВШерстюк, Роман; Стойко, Ігор
ArticleHaz-202221-Tem-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
ArticleAra-20192-Şub-2020ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО СЕКТОРУ КРАЇНИШишкін, Віктор; Онищенко, Оксана; Ревуцький, Іван; Шишкин, Виктор; Онищенко, Оксана; Ревуцкий, Иван; Shyshkin, Viktor; Onyshchenko, Oksana; Revutsky, Ivan
ArticleHaz-202428-Tem-2024Особливості анімаційних послуг в санаторно-курортних закладахПольова, Леся; Клапчук, Володимир; Чорна, Любов; Polova, Lesya; Klapchuk, Volodymyr; Chorna, Liubov
ArticleHaz-202429-Tem-2024Особливості використання систем ланцюгів постачання в управлінні підприємствамиМариненко, Наталія; Кутко, Тарас; Marynenko, Nataliia; Kutko, Taras
ArticleHaz-202221-Tem-2022Сертифікація як складова забезпечення ефективної діяльності органічних виробництвАнтюшко, Дмитро; Antiushko, Dmytro
ArticleHaz-20232-Ağu-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman