Yn pori yn ôl Pwnc L23

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 9 o 9
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Article31-Oct-201619-Feb-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
ArticleJun-20232-Aug-2023Визначення можливостей синергетичної взаємодії та побудова стратегічної карти розвитку системи «промислове підприємство – об’єднана територіальна громада» в контексті реалізації гермінативних векторів розвиткуГагалюк, Ольга Іванівна; Hahaliuk, Olha
ArticleNov-20245-Dec-2024НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА РЕСТОРАННОМУ РИНКУ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗВИЧОК І УПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВШерстюк, Роман; Стойко, Ігор
ArticleJun-202221-Jul-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
Articleгру-20192-лют-2020ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО СЕКТОРУ КРАЇНИШишкін, Віктор; Онищенко, Оксана; Ревуцький, Іван; Шишкин, Виктор; Онищенко, Оксана; Ревуцкий, Иван; Shyshkin, Viktor; Onyshchenko, Oksana; Revutsky, Ivan
Articleчер-202428-лип-2024Особливості анімаційних послуг в санаторно-курортних закладахПольова, Леся; Клапчук, Володимир; Чорна, Любов; Polova, Lesya; Klapchuk, Volodymyr; Chorna, Liubov
Articleчер-202429-лип-2024Особливості використання систем ланцюгів постачання в управлінні підприємствамиМариненко, Наталія; Кутко, Тарас; Marynenko, Nataliia; Kutko, Taras
Articleчер-202221-лип-2022Сертифікація як складова забезпечення ефективної діяльності органічних виробництвАнтюшко, Дмитро; Antiushko, Dmytro
Articleчер-20232-сер-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman