Konu 665.3

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract24-Nis-20251-Tem-2025Вибір оптимальних матеріалів для шнекових пресів у виробництві оліїХома, А.; Khoma, A.
Conference Abstract10-Eki-201915-Kas-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Thesis AbstractAra-201826-Ara-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Article20-Nis-201629-May-2016Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіяхБачинський, Ю.; Bachynskyi, Y.