Konu 665.3
Gösterilen sonuçlar 1 - 6 den 6
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Conference Abstract | 24-Nis-2025 | 1-Tem-2025 | Вибір оптимальних матеріалів для шнекових пресів у виробництві олії | Хома, А.; Khoma, A. |
| Conference Abstract | 10-Eki-2019 | 15-Kas-2019 | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії | Куник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana |
| Thesis Abstract | Ara-2018 | 26-Ara-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
| Thesis Abstract | Ara-2018 | 26-Ara-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
| Thesis Abstract | Ara-2018 | 26-Ara-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
| Article | 20-Nis-2016 | 29-May-2016 | Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях | Бачинський, Ю.; Bachynskyi, Y. |