Browsing by Subject 665.3
Showing results 1 to 5 of 5
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 10-d’o-2019 | 15-de -2019 | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії | Куник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana |
Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | de -2018 | 26-de -2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Thesis Abstract | Dez-2018 | 26-Dez-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Article | 20-Apr-2016 | 29-Mai-2016 | Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях | Бачинський, Ю.; Bachynskyi, Y. |