Buscar por Materia 665.3

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract24-abr-20251-jul-2025Вибір оптимальних матеріалів для шнекових пресів у виробництві оліїХома, А.; Khoma, A.
Conference Abstract10-oct-201915-nov-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Thesis Abstractdic-201826-dic-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis Abstractdic-201826-dic-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Thesis Abstractdic-201826-dic-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Article20-abr-201629-may-2016Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіяхБачинський, Ю.; Bachynskyi, Y.