Buscar por Materia 665.3
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Tipo | Fecha de publicación | Date of entry | Título | Autor(es) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-abr-2025 | 1-jul-2025 | Вибір оптимальних матеріалів для шнекових пресів у виробництві олії | Хома, А.; Khoma, A. |
Conference Abstract | 10-oct-2019 | 15-nov-2019 | Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії | Куник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana |
Thesis Abstract | dic-2018 | 26-dic-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | dic-2018 | 26-dic-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Thesis Abstract | dic-2018 | 26-dic-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Article | 20-abr-2016 | 29-may-2016 | Особливості вилучення цільових компонентів з рослинної сировини в харчовій і фармацевтичній технологіях | Бачинський, Ю.; Bachynskyi, Y. |