Перегляд зібрання за групою - Теми 664.859

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article20-кві-201629-тра-2016Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів оздоровчого та функціонального призначенняЧебеняк, Т.; Chebeniak, T.
Article17-лис-201624-бер-2017Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатівЧебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E.
Article17-лис-201624-бер-2017Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчуванняБаса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E.
Article20-кві-201629-тра-2016Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервуванняХамуляк, Т.; Khamuliak, T.
Article17-лис-201624-бер-2017Консервування капустиХамуляк, Т. Є.; Бейко, Л. А.; Khamuliak, T. E.; Beyco, L. A.
Article17-лис-201624-бер-2017Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржіЮськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E.
Article20-кві-201629-тра-2016Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’ІвуаруВільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel
Article20-кві-201629-тра-2016Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюдПастух, О. В.
Article20-кві-201629-тра-2016Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовинЮськів, Г.; Yuskiv, G.
Article17-лис-201624-бер-2017Фруктові соуси із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, О. В.; Бейко, Л. А.; Pastukh, O. V.; Beyco, L. A.