Konu 664.653.1

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 25
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article20-May-202531-Eki-2025Modelling the formation of phase contact between components during the mixing process on a new dough mixerСтадник, Ігор Ярославович; Коваленко, Ігор Володимирович; Воробець, Назар; Stadnyk, Igor; Kovalenko, Igor; Vorobets, Nazarii
Article14-Ara-201117-Şub-2016Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективністьСтадник, І.
Article29-Eki-201422-Oca-2016Використання вторинних енергетичних ресурсів в хлібопекарській промисловостіСтадник, І.; Чук, В.; Stadnyk, I.; Chuk, V.
Conference Abstract11-Eki-201728-Eki-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract26-Nis-201830-May-2018Вплив конструкції робочого органа на рух середовищаДревніцький, М.; Drevnitckug, M.
Article19-May-201521-Oca-2016Дослідження валкового нагнітання тістаДеркач, Андрій Васильович; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andrii; Stadnuk, Ihor
Article8-Eki-201521-Ara-2015Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукціїДеркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I.
Article12-Ara-201330-Eki-2014Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворенняКоневич, М.Р.; Стадник, І.Я.; Konevych, M.R.; Stadnyk, I.Ya.
Conference Abstract28-Kas-201818-Şub-2019Енергоефективність замішування тістаКикина, І. М.; Гончарук, В. В.; Kykyna, I. M.; Honcharuk, V. V.
Conference Abstract28-Kas-201818-Şub-2019Ефективність проектування нового тістомісильного обладнанняКалиняк, В. С.; Древніцький, М. В.; Стадник, І. Я.; Kalyniak, V. S.; Drevnitskyi, M. V.; Stadnyk, I. Y.