Navigation de collection par Sujet 664.653.1

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 10 de 25
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Article20-mai-202531-oct-2025Modelling the formation of phase contact between components during the mixing process on a new dough mixerСтадник, Ігор Ярославович; Коваленко, Ігор Володимирович; Воробець, Назар; Stadnyk, Igor; Kovalenko, Igor; Vorobets, Nazarii
Article14-déc-201117-fév-2016Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективністьСтадник, І.
Article29-oct-201422-jan-2016Використання вторинних енергетичних ресурсів в хлібопекарській промисловостіСтадник, І.; Чук, В.; Stadnyk, I.; Chuk, V.
Conference Abstract11-oct-201728-oct-2017Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформаціїДеркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O.
Conference Abstract26-avr-201830-mai-2018Вплив конструкції робочого органа на рух середовищаДревніцький, М.; Drevnitckug, M.
Article19-mai-201521-jan-2016Дослідження валкового нагнітання тістаДеркач, Андрій Васильович; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andrii; Stadnuk, Ihor
Article8-oct-201521-déc-2015Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукціїДеркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I.
Article12-déc-201330-oct-2014Експериментальні дослідження технологічної системи тістоутворенняКоневич, М.Р.; Стадник, І.Я.; Konevych, M.R.; Stadnyk, I.Ya.
Conference Abstract28-nov-201818-fév-2019Енергоефективність замішування тістаКикина, І. М.; Гончарук, В. В.; Kykyna, I. M.; Honcharuk, V. V.
Conference Abstract28-nov-201818-fév-2019Ефективність проектування нового тістомісильного обладнанняКалиняк, В. С.; Древніцький, М. В.; Стадник, І. Я.; Kalyniak, V. S.; Drevnitskyi, M. V.; Stadnyk, I. Y.